BİTLİS / TATVAN - Selahaddin Eyyubi Ortaokulu

Haz

Okulumuz Futbol Takımı, ilçe genelinde düzenlenen Yıldızlar Futbol Turnuvasında ilçe ikincisi olmuştur. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimiz ile Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Hakan Güney ve Kenan Demirtaş´ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Okulumuzda Beden Eğitimi öğretmenlerimizin öncülüğünde sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Heyecan dolu anların yaşandığı turnuvada yıldızlar kategorisinde 8-E sınıfı şampiyon olurken, miniklerde ise 6-G sınıfı ipi göğüsledi. Turnuva sonrası şampiyon olan sınıfın öğrencileri ve turnuvanın gol kralları ise okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

Nis

Okulumuzda Değerler Eğtimi kapsamında  öğrencilerimize sokak hayvanları hakkında bilgilendirme yapıldı. Gönüllü öğretmen arkadaşların davetiyle çağrılan veteriner hekimler; öğrencilerimize sokak hayvanlarını sevme, merhamet etme, onlara sahip çıkma ile ilgili  seminer verdi. Katkılarından dolayı hocalarımıza ve  veteriner arkadaşlara teşekkür ederiz.

Nis

Mrt

Okulumuzda tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Ock

Yağan kuvvetli kar yağışı sonrasında öğrenci ve öğretmenlerimiz birlikte yeteneklerini sergilediler ve okulumuz bahçesinde birbirinden güzel kardan eserler meydana getirdiler. Eserlerin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda "24 Kasım Öğretmenler Günü" Murat Kartal öğretmenimizin ve öğrencilerinin hazırladığı programla coşkuyla kutlandı. Pandemi dolayısıyla merkezi sistemle gerçekleştirilen programa öğrenciler sınıflarından eşlik ettiler. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

İlçe genelinde düzenlenen  "24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ" konulu  şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden İlayda Özmaltaş 3. olmuştur. Öğrencimizi ve Türkçe öğretmenimiz Derya Koçak'ı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla kutlandı. Pandemi dolayısıyla merkezi sistemle gerçekleştirilen programa öğrenciler sınıflarından eşlik ettiler. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.