BİTLİS / TATVAN - Selahaddin Eyyubi Ortaokulu

Ara

Voleybol yıldız erkekler takımımız il birincisi olarak Türkiye bölge finallerine katılım hakkı kazandı. Öğrencilerimizi ve Ayhan Anış hocamızı tebrik eder, 5-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan bölge finallerinde başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzda Değerler Eğitimi Kulübü tarafından "dürüstlük teması" kapsamında Dürüstlük Manavı açıldı. İdaresinin tamamen çocuklara bırakıldığı Dürüstlük Manavında her öğrenci alışverişini kendi yapıp kasaya parasını kendi bıraktı. Etkiniliğin düzenlenmesinde emeği geçen Ece Kuş ve Nurgül Akdeniz hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hüseyin Uludağ okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz voleybol takımı ile sohbet edip fotoğraf çektirdikten sonra okulumuzdan ayrıldı. Müdürümüze ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Bilişim ve İnternet Kulubü tarafından 10 Parmak Klavye Yarışması düzenlendi. 5.ve 6. sınıflar kendi arasında 7. ve 8. sınıflar ise kendi arasında kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ise okulumuz öğretmenleri tarafından ödülleri takdim edildi. Yarışmaya katılım gösteren bütün öğrencilere ve yarışmayı düzenleyen danışman öğretmen Mehmet Demir Ulupınar'a teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü  okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından coşkuyla kutlandı. Kutlama töreninde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Biz de Selahaddin Eyyubi Ortaokulu olarak başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anar; geleceğimizin mimarı tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarız.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün beden olarak aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı. Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. NİCE 100 YILLARA TÜRKİYEM !

Ekm

2.Kitap Fuarı kapsamında ilçemizde bulunan yazarlar tarafından okulumuza ziyaret gerçekleştirildi. Öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştiren yazarlarımız daha sonra fotoğraf çektirip,kitaplarını imzaladılar. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Sinan Kıranşal hocamıza ve yazarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Okulumuza gelen yazarlar;

• Ahmet Zahiroğlu
  • Hakan Özgen
  • Leyla Mihrinaz Engin
  • Hasan Ortakaya

Ekm

Okulumuz öğrencileri bu sene ilçemizde ikincisi düzenlenen Kitap Fuarı'nı ziyaret ettiler. Birbirinden farklı kitaplarla tanışan öğrencilerimiz aynı zamanda yazarlarla da tanışma fırsatını yakalamış oldular. Bu etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları koruma günü kapsamında, okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri  Tatvan Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinin duvarlarını boyadı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize bu anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuzda 7.sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Düzenlenen bilgi yarışması sonuçları:

1. 7/A sınıfımız

2. 7/İ sınıfımız

3. 7/E sınıfımız

Dereceye giren üç sınıfımızı da tebrik ediyoruz. Ayrıca emek ve katkı veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

LGS'ye hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimizin motivasyonunu yükseltmek, ortaöğretim okullarını tanıtmak ve bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak amacıyla okulumuz tarafından Tatvan ve Bitlis'teki proje okullarına gezi düzenlendi. Okullar hakkında gerekli bilgilendirmeler okul idarecileri tarafından öğrencilerimize yapıldı. Gün sonunda ise Nurullah Eren Anadolu Lisesi idaresi tarafından okulumuz öğrencilerine yemek ikram edildi.

Gezi kapsamında gidilen okullar;

• Tatvan Anadolu Lisesi
  • Sadullah Gencer Sosyal Bilimler Lisesi
  • Tatvan Fen Lisesi
  • Hikmet Kiler Fen Lisesi
  • Nurullah Eren Anadolu Lisesi

Yemek ikramlarından dolayı Nurullah Eren Anadolu Lisesi'ne ve göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı bütün okul idarecilerine teşekkür ederiz.

May

Voleybol minik erkekler takımımız bölge üçüncüsü olarak Türkiye yarı finallerine katılım hakkı kazandı. Öğrencilerimizi ve Ayhan Anış hocamızı tebrik eder, yarı finallerde başarılar dileriz.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) tarafından "Denizlerin Önemi, Sıfır Atık, Sıfır Atık Mavi ve Bilimsel Proje Hazırlama" programı kapsamında okulumuz öğrencileri topladıkları geri dönüşüm malzemeleriyle birbirinden farklı eserler tasarladı.Üç ayda oluşturulan tablo, süs eşyası, heykel gibi eserler Tatvan Belediyesi Fuar Sergi Salonu ve Kongre Merkezi'nde sergilendi. Öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimiz Lale Kartal ile Ramazan Ok'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu tarafından il genelinde düzenlenen zeka oyunları turnuvasında;

Mangala kategorisinde; Arjin Sosan İL 1.si

Reversi kategorisinde; Yusuf Yılmaz İL 1.si olarak Türkye Finallerine katılmaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Mehmet Demir Ulupınar'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.