BİTLİS / TATVAN - Selahaddin Eyyubi Ortaokulu

Nis

Okulumuzda Değerler Eğitimi Kulübü tarafından sokak hayvanlarına mama etkinliği yapıldı. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimiz Ece Kuş, Seda Erbay,Gizem Önderoğlu'na ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Mrt

Cumhuriyetin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı kapsamında uygulanan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi kapsamında gaziler ile öğrencilerimiz bir araya geldi. Gazilerimize okulumuza yaptıkları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda AFAD koordinasyonunda öğretmen ve öğrencilerimize yönelik deprem eğitimi ve deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Emeği geçen AFAD personellerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen kutu oyunları turnuvasında:

Yusuf Yılmaz Reversi İlçe 1.si

M.Ensar Güzel Kulami İlçe 2.si

Ali Adar Ulus Mangala İlçe 2.si olmuştur.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Mehmet Demir Ulupınar'ı tebrik eder, il finallerinde başarılar dileriz.

Mrt

Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen okullar arası zeka oyunları yarışmasında okulumuz;

5.sınıflar il birincisi

6.sınıflar il birincisi

7.sınıflar il birincisi

8.sınıflar il birincisi

olarak bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve danışman hocamız Mehmet Demir Ulupınar'ı tebrik eder, bölge finallerinde başarılar dileriz.

Şbt

Çevre sorunlarının ve küresel ısınmanın arttığı günümüz dünyasında yok edilen ağaç ve doğal kaynakların geri dönüşümünü sağlamaya yardımcı olmak, öğrencilerin bu konuda çevre bilincini harekete geçirmek amacıyla okulumuzda atık toplama noktaları oluşturulmuştur. Projenin hazırlanmasında emeği geçen hocamız Ozan Fırat Baran'a teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Sinan Kıranşal ve öğrencileri Rahva Kayak Merkezi'nde birbirinden eğlenceli anlar yaşadılar. Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Trafik Güvenliği ve İlkyardım Kulübü tarafından trafik işaretleri hakkında farkındalık yaratmak amacıyla "Trafik Kurallarına Uymak Hayat Kurtarır" temalı bir pano hazırlandı. Emeği geçen öğrencilerimize ve Uğur Budak öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Bilim ve Teknoloji kulübün katkılarıyla okulumuzda sanal gerçeklik gözlüğü etkinliği düzenlendi. Güneş sitemi,okyanus ve hızlı tren içeriklerinin bulunduğu sanal gerçeklik gözlükleri ile tanışan öğrencilerimiz eğlenceli bir şekilde teknolojiyi kullandılar.

Ara

Futbol yıldız erkekler takımımız il birincisi oldu. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge finallerinde başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzda Zeka Oyunları Kulübu tarafından Satranç ve Mangala oyunlarının tanıtımı yapıldı. Birbirinden keyifli saatler geçiren öğrencilerimiz aynı zamanda kıyasıya rekabet ettiler. Etkinliği düzenleyen Banu Yağcı Hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Voleybol yıldız erkekler takımımız il birincisi olarak Türkiye bölge finallerine katılım hakkı kazandı. Öğrencilerimizi ve Ayhan Anış hocamızı tebrik eder, 5-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan bölge finallerinde başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzda Değerler Eğitimi Kulübü tarafından "dürüstlük teması" kapsamında Dürüstlük Manavı açıldı. İdaresinin tamamen çocuklara bırakıldığı Dürüstlük Manavında her öğrenci alışverişini kendi yapıp kasaya parasını kendi bıraktı. Etkiniliğin düzenlenmesinde emeği geçen Ece Kuş ve Nurgül Akdeniz hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hüseyin Uludağ okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz voleybol takımı ile sohbet edip fotoğraf çektirdikten sonra okulumuzdan ayrıldı. Müdürümüze ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.